Csokitojás helyett inkább ezt tojja a Nyuszi

Tudományosan bizonyított, hogy azok a gyermekek, akik életük első éveiben sok cukrot fogyasztottak, felnőttként is inkább az édesebb ízekhez vonzódnak. Éppen ezért, nem vagyok híve a gyerekek cukorral való kínálásának. Addig amíg rajtunk múlik a táplálkozási szokások kialakítása, rengeteg kreatív, csokinyuszi kiváltására alkalmas alternatív ajándékkal kedveskedhetünk húsvétra.

hm_ajanlo_blogra2.jpg

A fast fashion márkák közül talán a H&M a legnépszerűbb gyermekmárka itthon. Nem csak a ruházat terén, de a dekorációkban is nagyon ötletes dolgokkal rukkolnak elő. Elnézést a fiús anyukáktól, a fenti összeállítás lányos anyukaként Mimire lett optimalizálva, de biztos vagyok benne, hogy a srácoknak is nagyon menő dolgokat találhattok. A termékek a számokra kattintva elérhetőek. (ITT: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9)

Miminél egyébként most a legnagyagyobb sláger most a fogmosás. Minden étkezés után sikálná azokat a kis igazgyöngyöket a szájában, aminek az elsődleges indikátora azt hiszem a fogkrém íze volt. Ezúton is köszönet a Mommy Mia-s lányoknak, hogy megismertették velünk Jack n' Jill márkát. Az organikus gyümölcskoncentrátummal készült paszták 100%-ban természetesek és biztonságosak, így az sem gond, ha a gyermekeink gyomrában landolnak. A fogkefék és a hozzájuk tartozó fogmosó poharak kukoricakeményítőből készülnek, így biológiailag lebomlóak és újrahasznosíthatók. Webshopokban (pl. ITT, ITT vagy ITT) keressétek a termékeket. 

jackjill.jpg

Korábbi bejegyzésemben már említettem, hogy mennyire fontosnak tartom a hazai kisvállalkozások támogatását. Így találtam rá a erre az anya-lánya hátizsákszettre, melyeket a Fedorivna készít. A táskákon a geometrikus, letisztult megjelenést tökéletesen kiegészíti a színválaszték tarkasága: a végeredmény diszkrét, ugyanakkor izgalmas.

Fedorivna fényképe.

Olvasni jó! A könyvek szeretetét továbbadni pedig még jobb. Az olvasás során bővül a szókincs, érzelmi löketet ad, szárnyal a fantázia. A legfontosabb időszak pedig az, amíkor a gyermek még csak hallgatóság, hiszen mesehallgatás közben épül a személyiség. Egy nagy csokor könyvet válogattam össze, melyeknek főhőse egytől-egyig egy tapsifüles. A könyveket megtaláljátok például itt: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

konyvajanlo.jpg

Tudjátok, hogy nagy DIY párti vagyok. Tavaly Miminek készítettem egy nyuszit, aminek a szabásmintáját sajnos nem tartottam meg. De hasonlót találhattok ezen vagy ezen a blogon. Nagyjából 3 óra időráfordítással egy olyan kedves pajtással lephetitek meg a gyermekeiteket, amibe igazán beletehetitek szíveteket, lelketeket. Szerintem ennék szebb ajándékot nem is lehet elképzelni. Jaj de pici volt itt még Mimó! <3 


nyuszis_alvo.jpg

És ha mindenképpen valami nassolnivalót rejtenénk el a nyuszifészekben, akkor a nyuszi és répa alakú Babydream Bio alma - répa ízesítésű babakekszet ajánlom, amely a Rossmanban vásárolható meg. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, viszont értékes gabonákat igen.

Remélem inspiráló volt számotokra is ez az összeállítás. Eláruljátok, hogy Nálatok mit hoz a Nyuszi? 

Ha húsvét témakörben olvasnál még, ajánlom a kólában főtt húsvéti sonka receptes  vagy a hipergyors DIY dekoros bejegyzésem.

Ha tetszett a bejegyzés kövesd a blog Facebook oldalát, így biztosan nem maradsz le a következő posztról, az Instagramon és a YouTube csatornánkon pedig egy pici betekinthetést engedünk az életünkbe.

A blogon található valamennyi írás és kép a szerző, Endrész Tímea szellemi terméke és mint ilyet, szerzői jog védi. A képek, írások (beleértve az írások részleteit) a szerző engedélye nélküli jogosulatlan átvétele, közzététele, átalakítása, vagy bármilyen formában történő felhasználása jogi következményeket von maga után.

Címkék: húsvét baba