Öten egy ágyban - Augusztus 20., hajnali gondolatok

5:36 Az eső halkan duruzsoló kopogása bekúszik a nyitott ablakon át, ez adja a hajnali ritmust. A basszust a hasamon doromboló Szofi cicánk hozza, akit, ha jól hallom az ágy végében alvó Fagyi kutyánk kerget álmában.  A legmélyebb kűrt hangja a férjem orrüregéből szól, horkolása a fúvósszekció szólistái közé illik. A legkedvesebb hang kettőnk közül sejlik, a halk szuszogás,  amire az összes idegszálam figyel, Mimié. A billentyűkön pötyögő zongorista én vagyok. Öten egy ágyban. Óvatosan a fekhelyünk széle felé húzódom. Hm. Úgy hallom, férne ide még egy hatodik zenész. 

oten_egy_agyban.jpg

Ha tetszett a bejegyzés kövesd a blog Facebook oldalát, így biztosan nem maradsz le a következő posztról, az Instagramon  és a YouTube-on pedig egy pici betekinthetést engedünk az életünkbe. 

A blogon található valamennyi írás és kép a szerző, Endrész Tímea szellemi terméke és mint ilyet, szerzői jog védi. A képek, írások (beleértve az írások részleteit) a szerző engedélye nélküli jogosulatlan átvétele, közzététele, átalakítása, vagy bármilyen formában történő felhasználása jogi következményeket von maga után.