Drága Apukám!

Mivel a babanyelvemet még csak részben érted, engedd meg, hogy anya szavain keresztül tolmácsoljam gondolataimat első apák napja alkalmából.

malac.jpg

Sosem fogom elfelejteni az első találkozásunkat! Nagyon bátor voltál, ahogy születésem után azonnal a mellkasodra tettél. Emlékszel, hogy azonnal befejeztem a sírást? Tudtam, jó helyre érkeztem. Köszönöm, hogy anya minden reggel kap két óra pihenőt, hogy kipihenje a “mama éjszakai műszakot”. Ilyenkor látom ám, hogy Te is fáradt vagy még. Kedves Tőled, hogy mégis hatalmas bedobással szórakoztatsz. Köszönöm, hogy úgy szereted Anyát! Annyira cuki, hogy élvezed, hogy már nem csak anyatejcit eszem. Köszönöm, hogy figyelsz a napi gyümölcsfogyasztásomra! Hajnali hatkor 180 gramm alma-banán-barack pürével indítani a napot... Nem semmi. 

Imádom, hogy az ebédszünetedben videóchatelünk. Bármilyen nyűgös napom is van, elszáll a bú és baj amikor meglátlak abban a világító ketyerében, ami nélkül anya egy lépést sem tesz.

Köszönöm, hogy olyan sokat dolgozol értünk!

rendor.jpgNem tudom eléggé kifejezni a hálámat, hogy munka után sietsz hozzánk haza. Minket választasz a foci, edzőterem vagy a haver bácsikkal való sörözés helyett. Az pedig, hogy itthonról is tudsz dolgozni... Nagyon szerencsések vagyunk! 

A Te mozgáskultúrád a legmókásabb a világon. Ahogy táncolsz... FE-NO-ME-NÁ-LIS!

Anya mesélte, hogy nem szeretsz sétálni csak úgy, kedvtelésből. Azt hiszem ezt Tőled örököltem. A babakocsizás nem épp a legszórakoztatóbb dolog a világon. Azért jó fejek vagyunk, hogy anyát otthon hagyjuk és néha megszökünk kettesben, nem?   

Köszönöm, hogy az első vérvételemkor hősként öleltél!

Nagyon kedves vagy, hogy rendíthetetlenül bújod az internetet, keresed, sőt kutatod a fejlesztőjátékokat nekem. Ennek azt hiszem csak egy valaki nem örül. A postás néni mosolya nem mindig a legőszintébb.  

virag.jpgApa, Te vagy a legviccesebb figura akit ismerek! Alig várom az esti fürdéseket, ahogy négykézláb - tudod olyan mókásan - átszaladsz a fürdőszoba ajtaja előtt. Göndör kacajjal jutalmazom munkád, hiszen tudom, Te pedig azt szereted.

Tudod, hogy néha a legjobb a Te karodban álomba szenderülni?

Azt gondoljátok, hogy a blablám mögött semmi értelem nem rejlik. Azért remélem sejted, miért az apa volt az első szavaim egyike.

Köszönöm, hogy Te vagy az Édesapám! Nagyon szeretlek! Boldog apák napját!

Ha tetszett a bejegyzés kövesd a blog Facebook oldalát, így biztosan nem maradsz le a következő posztról, az Instagramon  és a YouTube-on pedig egy pici betekinthetést engedünk az életünkbe.  

 

A blogon található valamennyi írás és kép a szerző, Endrész Tímea szellemi terméke és mint ilyet, szerzői jog védi. A képek, írások (beleértve az írások részleteit) a szerző engedélye nélküli jogosulatlan átvétele, közzététele, átalakítása, vagy bármilyen formában történő felhasználása jogi következményeket von maga után.